Pasta de ton cu maioneza si gris

de Ina in Ton, 14 Iul 2010 | 18931 vizualizari

 

O salata delicioasa, pentru orice moment al zilei si orice ocazie :)

 

INGREDIENTE

  • doua conserve cu ton maruntit
  • maioneza ( dintr-un galbenus de ou, o lingura cu mustar, un praf de sare de lamaie si 200 ml. ulei )
  • doua linguri cu gris fierte in 200 ml apa
  • o ceapa
  • 2-3 castraveti acri
  • piper
  • delikat sau sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu maioneza si gris:

     Scurgi uleiul  din conservele de ton.

     Pregatesti maioneza dintr-un galbenus, o lingura de mustar , un praf de sare de lamaie si 200 ml ulei.

     Fierbi 200 ml apa cu putina sare, apoi adaugi 2 linguri cu gris si mesteci pana se ingroasa si obtii o mamaligutza de gris . Lasi grisul sa se raceasca bine.

     Cureti o ceapa si o toci marunt, apoi o amesteci cu tonul bine stors de ulei. Tai 2-3 castraveti marunt si amesteci cu tonul si ceapa. Amesteci totul cu maioneza, apoi adaugi grisul racit si patrunjel verde tocat. Potrivesti de piper, sare si dai pasta la frigider pentru cca. 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu maioneza si gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Ina 1

19.07.2010, 08:02

o sa-ti placa, Onuta

yafa 1

28.07.2010, 23:24

Am pus 5 furci si maine o incerc!

Ina 1

30.07.2010, 22:43

Astept verdictul, yafa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton